torsdag 8 februari 2018

Återförsäljare? jamen visst...

Ungefär så var det nog när jag fick Forever presenterat för mig. Jag hade aldrig haft en tanke på att arbeta som säljare. En dröm om något eget hade nog funnits där lite då och då men jag hade absolut ingen affärside och inte heller drivet till att lista ut vad det skulle vara.

Men just vid denna tiden hade jag en tanke om att det vore roligt med någon typ av extra arbete, något som kunde inbringa lite extra pengar i vardagen. Jag hade mitt pedagog jobb som jag trivdes utmärkt med men jag ville inte jobba heltid på skolan och ville samtidigt inte förlora inkomst. Knepig ekvation...
Det fanns en längtan efter något mer....

Så tipsade min väninna om Forever och jag nappade direkt. 
Det jag föll för var... 
Aloe vera baserade produkter, 90 dagars nöjdkundgaranti och ingen ekonomisk risk. 

Jag köpte min startbox och efter bara två dagar var jag igång med min egna verksamhet, jag och min väninna jobbade mycket ihop och det var jätteroligt!

Idag 7 år senare tycker jag att det är precis lika roligt. Företaget levde upp till min förväntningar och mer därtill. Vad jag inte hade räknat med var alla fantastiska utbildningar/föreläsningar som jag fått förmånen att gå på, något jag verkligen saknat inom den kommunala verksamheten. 

Forevers huvudkontor

Jag jobbar fortfarande som pedagog, det är ett arbete som jag trivs med och med Forever som komplement jobbar jag inte heltid och får helt klart det bästa av två världar!

6 kommentarer:

 1. Men åå det låter så roligt! Så härligt att du har två jobb som du trivs bra i 😃min morfar hällt på att sälja Aloe Vera produkter för många år tillbaka, så jag det är ett märke jag har bra erfarenhet med.. Älskar de produkterna! 😍

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att höra! Jag känner mig oerhört tacksam över att jag har två jobb som jag trivs med! Tack för att du tittade in hos mig!

   Radera
 2. Svar
  1. Tack och tack för att du tittade in hos mig!

   Radera
 3. Gillar inte det här med Forever och NuSkin

  SvaraRadera