tisdag 6 februari 2018

Friskiskortet...

har gått ut och jag har velat fram och tillbaka. Vill ju ha kontinuerlig träning men februari måste vara en snålmånad, har på tok för mycket roligt inbokat som gör lite hål i plånboken. Så egentligen är februari inte en snål månad snarare en prioriteringsmånad....

Men inget ont som för något gott med sig. Beslutsamt har jag nu plockat fram mitt träningsschema från F1 boxen, det är väl använt och något nött men funkar alldeles utmärkt! Kör igång min egna 30 dagars utmaning och vis av erfarenhet vet jag att jag kommer må super och fått ordning på träningen efter dess 30 dagar.

Gårdagen var dag 1 och inleddes med ett styrkepass, idag står det kondition på schemat och jag tänker att det blir lagom med en 5km med bästa löparkompisen dvs hunden.

Att följa ett schema har varit toppenbra för mig, inser att jag fuskar lite annars. Fördelen med mitt häfte är att allt går att göra hemifrån. Det gör att det inte finns några ursäkter bara att göra och bocka av.... I den nya boxen,F15, finns det till och med en app som gör att det blir än enklare att följa! Det gillar vi, enkelhet.

Är du nyfiken på Forevers livsstilsboxar så klicka HÄR


Efter 30 dagar skulle jag tro att det blir ett nytt Friskis kort, gillar variation, gillar deras pass och människorna där. Vad tränar du helst?


15 kommentarer:

 1. Skönt att komma igång med träning. Man mår så mycket bättre av det :)

  SvaraRadera
 2. Bara att komma igång med träningen :) Som ovan skriver så mår man ju bättre av det :)

  SvaraRadera
 3. Jag håller mig till promenader, har fem diskbråck :( L1-L5...

  SvaraRadera
 4. Ska kolla närmre på de boxarna, jag behöver träna och har inte råd med gymmet så det kan vara något för mig. Tack för tipset. Dock funkar inte länken du har till boxarna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hmm inte bra att länken inte funkar, tack för återkopplingen på det.... Teasta denna och se om den funkar.....http://myaloevera.se/frumartinsson/sv/start/
   Tack för att du tittade in hos mig!

   Radera
 5. Ja visst är det så!! Tack för att du tittade in hos mig!

  SvaraRadera
 6. Så är det! Träning och bra kost gör att man mår så mycket bättre!

  SvaraRadera
 7. Usch fem diskbråck låter inte alls bra! Då gäller det verkligen att hitta någon typ av rörelse som fungerar, hoppas du får hjälp av sjukgymnast eller liknande!
  Tack för att du tittade in hos mig!

  SvaraRadera
 8. Skönt att komma igång med träningen :D

  SvaraRadera
 9. Kul med utmaningar, ger en extra sporre!

  SvaraRadera
 10. mycket roligt med utmaningar :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja ibland är det som behövas för att man ska ta tag i saker!

   Radera