söndag 28 januari 2018

Att springa....

på morgonen har inte varit min grej. Tycker det är oerhört svårt att komma igång innan frukost och vill inte gå upp i ottan, är mån om mina sovmorgnar. Kanske ändrar det sig när barnen blir större och jag får sova nätterna igenom. När tränar du helst, morgon eller kväll?

Fast....

Ibland måste man utmana sig och det kan vara så enkelt som att ta en morgonrunda. Jag har börjat så smått på helgerna. Vaknar barnen tidigt och jag inte kan somna om har jag tagit på mig träningskläderna och tänkt att jag lika gärna kan nyttja morgontimmen. Har jag väl tagit mig ut är det ljuvligt så tänk så mycket som bara sitter i huvudet.Nu är det snart ett år sedan vår älskade hund kom till oss. Hon är helt ljuvlig och så full av spring. Hon fullkomligt älskar att röra på sig och jag har tänkt att hon kommer bli en perfekt löparkompis. Så i lördags var det äntligen dags. Tänkte att det blir som det blir och det blev precis så bra som jag hade hoppats på. Hon verkade tycka det var lika roligt som jag!

Cassie vår Cavalier King Charles Spaniel, vårt lilla yrväder!

Nu ser jag fram emot många rundor tillsammans, både morgon som kväll....


1 kommentar:

  1. Oh, vilken söt vovve ��
    Jag gillar inte heller att motionera innan frukost och är verkligen ingen morgonmänniska. Jag fungerar inte förrän kl 10:30 på morgonen ^^;

    SvaraRadera