tisdag 2 juni 2015

Hur är det möjligt?

September börjar redan bli uppbokad...
Det bara trillar in roligheter och idag kände jag att det kan nog bli för mycket av det goda!

Tänk att roligheterna är jobbrelaterade, det känns underbart att faktiskt få känna att arbetet är givande. Just nu lurar jag på om jag inte borde tacka nej till en tripp till Stockholm, låter ju helt galet. Konferans i två dagar med inspirerande talare och hotellövernattning låter ju otroligt lockande. Kruxet är bara att det är med "fel" jobb! Helgen efter funderar jag nämligen på att åka upp till Stockholm för att gå på ännu mer inspirerande föreläsningar, sova på hotell och även ta med mig mannen på en trevlig weekend. Låter ju ännu mer lockande plus att det är med "rätt" jobb, jobbet som är min passion, min framtidsdröm....

Sedan var det ju även så att jag fyller hela 40 år i september. Tänkte att något vore ju roligt att hitta på om det finns någon helg över vill säga ;)


4 kommentarer:

 1. Roligt att ha saker att se fram emot. Synd bara när det kommer så tätt. Det kunde ju spridas ut lite. Du gör vad som känns rätt :)
  Ha en fin onsdag (trots tråkväder)
  Kram Petra

  SvaraRadera
 2. Ibland kan till och med det roliga bli för mycket och för intensivt, men jag är glad att läsa att det går bra för dig och att du når närmre din dröm för varje dag! Stort lycka till i fortsättningen också:)
  Kram
  Suz

  SvaraRadera
 3. Så är det verkligen! Det roliga ska vara roligt och inte bli betungande! Tack snälla för din påhälsning och dina lyckönskningar!

  SvaraRadera