lördag 11 oktober 2014

Klädråd.....

I somras fick jag en färgkonsultation (klicka på länken om du vill läsa om den dagen) av min fina Forever kollega, vi konstaterade att jag måste vara vinter och jag kände att färgerna verkligen var mina.

Färgkartan har varit till stor hjälp och faktum är att klädkontot har minskat.
Jag gör inga tokiga spontanköp längre, ni vet sådan där köp som sedan bara hänger i garderoben och kanske används högst ett par gånger. Köp där man känner att det är något som inte stämmer men man kan inte riktigt sätta fingret på det.

Jag arbetar i två helt skilda verksamheter. 80% av min arbetstid är jag fritidspedagog, det är skogsturer, målarfärg, samlingar på golvet, lim, fotboll, hopprep, springa efter barn och såå mycket mer. Jag älskar mitt arbete som pedagog. Det är kreativt, flexibelt och alla dessa goa barn skänker så mycket glädje.

Sedan har jag mitt arbete som säljare av Aloe Vera produkter, som utbildare av återförsäljare. Det är arbetet som ligger mig allra varmast om hjärtat. Det jag fullständigt brinner för! Även här får jag utlopp för min kreativitet, det är flexibelt, socialt och utmanande. Som säljare av hälsoprodukter vill jag ge ett förtroendeingivande intryck och se pigg och fräsch ut. 

Jag kan säga att min garderob inte riktigt har matchat de båda yrkena. Jag är ingen fena på hur man kombinerar kläder, vilket intryck de ger osv.  

För ett par veckor sedan deltog jag i en bloggutmaning och där mötte jag en massa fantastiska bloggare. En av dom var Elisabeth Bövik som är Färg och stilkonsult.
Och tänk hon har gjort ett inlägg tillägnat mig.

Jag känner att hon träffade fullständigt rätt, känns verkligen både Chict och bekvämt!
Toppen!!

Kika in här så får ni se vad hennes råd är till mig!

Tusen tack Elisabeth!

2 kommentarer:

  1. Ska genast kika in där. Garderobsbekymren är alltid många. Kram.

    SvaraRadera
  2. Hej! Tack för din fina feedback. Så kul att du gillade mina klädtips. Alla plaggen är en bra bas i garderoben som man med enkla medel kan förändra beroende på vad som står på agendan. Om du har några frågor är det bara att maila mig. Önskar dig en härlig dag i den vackra oktobersolen.

    SvaraRadera