tisdag 28 oktober 2014

Hälsoprodukter och entreprenör anda

Jag bestämde mig för att bli oberoende återförsäljare för att jag ville tjäna extrapengar.
Jag ville gå ner i tid på mitt vanliga arbeta, jag ville umgås mer med mina barn och jag ville nog i ärlighetens namn få lite ny input fast det förstod jag nog först ett tag efteråt.

I början tjänade jag otroligt lite extra pengar. Men vet ni vad.... Jag var otroligt nöjd! Jag minns att jag kunde glädjas i över en vecka för att jag sålt en Propolis créme som då var en av mina stora favoriter. Som sagt det blir väääldigt lite extra pengar om man säljer 4 Propoliskrämer på en månad. Men ju mer jag utmanade mig själv, ju mer jag lärde mig desto mer sålde jag.

Ganska snart bestämde jag mig för att jag även ville bli teamledare. Jag ville erbjuda andra samma möjlighet som jag fått men inte bara det jag ville inspirera, utbilda och följa andra på deras Forever resa.

Idag har jag ett litet team som växer sig större och jag fullkomligt älskar det. Jag har förmånen att träffa nya positiva människor, lyssna till deras mål och drömmar och hjälpa dom på vägen. Det är fantastiskt att se andra utvecklas! Ibland tänker jag att mina två arbeten faktiskt liknar varandra väldigt mycket. Som fritidspedagog finns jag där för barnen och syftet är lite detsamma!

Mina arbeten utmanar mig. Just nu står jag inför kreativa utmaningar och ni må tro att det snurrar runt av idéer. Har ägnat kvällen åt att färdigställa material för nya återförsäljare och nästa projekt är att göra en video, hur i hela fridens namn det nu ska gå till!

Vad är det bästa du vet med ditt/dina arbeten?
Vill du arbeta med mig? Klicka då på denna länken!
2 kommentarer:

  1. En sådan härlig energi du har, kul att du trivs med jobbet...
    Mitt jobb är bättre nu sen jag fick nytt jobb på jobbet innan mln föräldraledighet så kräktes jag på det jag gjorde
    Kram Sandra

    SvaraRadera
  2. Tack! Blir lite nyfiken på vad det är du arbetar med?

    SvaraRadera