fredag 31 oktober 2014

Hälsomässa, företagsmässa, hobbypysslare eller

Bara ett event för oss som vill marknadsföra oss i staden vi bor i utan att bli totalt ruinerade.

Jag har stått på flera olika sorters mässor för att amrknadsföra produkterna jag säljer. Jag har betalat tusentalskronor, det har ibland varit värt det och ibland inte. Många gånger har jag fått köra flera mil och även spenderat natten borta. Det är fantastiskt roligt med mässor, marknader och event så roligt att jag bestämde mig för att dra igång ett själv.

Min tanke var att skapa ett event där småföretagare hade chansen att marknadsföra sig på orten där man bor och där man vill bygga sin kundkrets. Kostnaden skulle vara minimal och ingen konkurrens mellan utställarna.

Ensam är bra men två är ännu bättre så jag kontaktade en tjej som jag visste var kreativ, hon nappade direkt!

Vi döpte vårt event till Guldkorn i grannskapet, det blev en härlig mix av terapeuter, konstnärer, praliner, blommor och så mycket mer. Det var en toppendag och vi bestämde att detta skulle bli ett återkommande event.

Den 30/11 kör vi igen. Planeringen är i full gång och platserna så gott som fyllda, i dagsläget saknar vi tre utställare men till veckan är jag övertygad om att det är fullt hus!Planeringsfika måste ju vara det absolut roligaste!

3 kommentarer:

 1. Vad roligt! Jag gillar namnet på erat event!
  Jag tror absolut att du får fullt hus

  Lycka till
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. Så skoj, lycka till.

  Sv. Det beror på. Jag har ofta problem med inflammerad och värkande mage. Det begränsar så klart lite. Men tack och lov har jag bara inflammerade leder i skov.

  Kram.

  SvaraRadera