söndag 26 oktober 2014

Underbara BB créme

Känns helmärkligt...
Jag som knappt använt make up känner mig nästan lite nyförälskad!

Minns hur jag i 20 årsåldern var hembjuden på ett sminkparty hos en kompis och jag testade puder för första gången. Det var definitivt inget för mig. Jag tyckte man såg vartenda litet puderkorn i ansiktet. Den kvällen gick jag hem med en ögonskugga och en bestämd uppfattning om att puder skulle jag aldrig för mitt liv använda.

Det höll jag ända tills för ungefär ett år sedan då jag provade Forevers mineralpuder, loved it! Säkerligen hade jag kunnat fastna för ett annat märke men det vore ju smått oekonomiskt då jag som återförsäljare har riktigt bra rabatt. Då jag aldrig använde mineralpudret under vardagarna har det räckt i evigheter. Kabukiborsten och pudret kändes som extra lyx under helgerna.

Tanken var att Forever skulle lanserat BB crémen samtidigt som den nya makeupserien kom. Men förpackningen var inte optimal och därför fick vi snällt vänta. Men så i våras var det dags, jag köpte min nu på hösten och i torsdags, när en hudvårsterapeut presenterade produkten,  insåg jag verkligen vilken topprodukt den är. Den inte bara slätar ut utan fungerar även som en dagkräm och har solskyddsfaktor i sig. Lägligt nog tog mitt mineralpuder just slut och idag testade jag vår BB créme, supernöjd! Den finns i två nyanser, jag har den ljusa men tror jag ska införskaffa den mörka med för att kunna blanda till mig en bra nyans.

Konstigt nog finns den inte med i min webshop men den går att beställa via mail, gratis frakt och 90 dagars nöjdkundgaranti såklart!!
2 kommentarer:

 1. Ja man skulle väl lägga ner lite mer energi på att sminka sig lite bättre. Men nu när jag jobbat hemifrån och ibland inte träffar någon människa mer än familjen så blir det att jag inte sminkar mig alls vissa dagar. Annars är det bara lite mascara och kajal som gäller...

  Roligt att du fått många nya kunder!

  ha en bra dag!

  SvaraRadera
 2. Jag är lite dålig på det där jag med! Men ju mer jag arbetar med Forever inser jag att även jag är mitt varumärke. Det är intressant speciellt då man aldrig tänkt i de banorna tidigare!
  Tack för titten och kommentaren!

  SvaraRadera