lördag 10 februari 2018

Vågar du....

vara dig själv och visa ditt sanna jag?

Mitt livs största utmaning har helt klart varit att bli säljare. Eftersom jag är utbildad pedagog är det det som de flesta associerar mig med. Tänk att vi är vårat yrke...

Säljare... Klingar inte alls bra i mångas öron och det var många som kommenterade och sa ska du pracka på folk en massa produkter, det skulle jag aldrig kunna göra. Tänk vad man för över sina egna åsikter och fördommar på andra. Man skulle kunna formulera det på så många olika men betydligt mer uppmuntrande sätt.


Tänk här påbörjade jag något som jag hoppades och trodde på. Något som jag skulle tycka var roligt, självklart var jag lite nervös för jag visste inte hur det skulle gå och jag var inte trygg i min nya roll. Visst vore det mycket roligare om människor istället hade sagt.... Spännande! Jag vill prova produkter! Jag vill hjälpa dig! Jag tror på dig!


Lyckligtvis hade/har jag en stöttande omgivning och lyckligtvis är jag väldigt trygg i mig själv, jag trodde att det skulle bli bra så olyckskorparna fick kraxa på annat håll.

Men detta kraxande bär jag ändå
med mig när jag träffar andra människor som har modet att berätta om vad de drömmer om, vilka mål de har eller intressen osv. Jag dömmer inte, jag går inte i deras skor. Istället vill jag vara nyfiken, uppmuntrande och min förhoppning är att vi lämnar varandra uppfyllda med härlig inspiration och en känsla av att allt är möjligt!

Så vilka drömmar bär du på?

6 kommentarer:

 1. Så himla sant! Så bra skrivet!!
  Bär på massor av drömmar verkligen, som jag jobbar mot varje dag! Hoppas du når dina drömmar!! ����

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack och vad roligt att höra att du vågar drömma och vågar gå efter dom!!

   Radera
 2. Vilken bra text. Vi alla har drömmar och vi ska alltid kämpa för att nå dem!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Men visst har vi alla rätt att nå våra drömmar!

   Radera
 3. Oh, så fantastiskt bra inlägg�� En vän till mig talade nyligen om samma sak. H*n har tre vovvar som hon prioriterar över allting annat, men folk är allmänt negativa mot det istället för att uppmuntra. Jag tänker att alla inte måste förstå alla ens drömmar och förhoppningar, men de får inte döma heller. Även om pedagog och säljare inte går hand i hand med alla så tänker jag att faktiskt att de faktiskt borde kunna gå hand i hand. Är du utbildad pedagog så borde ju det kunna vara någonting att dra nytta när du ska sälja någonting. Varför är folk så dömande?!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller helt med, alla måste inte förstå eller vilja samma sak men man måste ändå tänka på hur man uttrycker sig!
   Säljare och pedagog går jättebra ihop :) speciellt då jag också utbildar säljare så kan inte bli bättre!
   Tack för att du tittadi in hos mig!

   Radera