måndag 26 februari 2018

SPA borde vara..

en rättighet för alla...

Nu kan jag inte direkt påstå att jag känner mig så återhämtad efter helgens reunion. Galet trött efter alldeles för få timmars sömn men samtidigt galet upplyft av härliga samtal och massa massa skratt!
Tänk att vi känt varandra i 37 år och tänk så mycket minnen vi delar!

Mossbylund var otroligt prisvärt och ligger jättefint vid havet. Till den stranden har vi cyklat åtskilliga gånger under vår uppväxt.

Rummet vi delade var jättemysigt och stort. Vi hade en nedervåning med en liten matplats och en sittgrupp. Där uppe fanns två sovrum med två bäddar i varje. Till rummet fanns även en liten uteplats.


SPA avdelningen var alldeles lagom med en pool inomhus, en jacuzzi ute och en uppvärmd pool ute. Massa sköna stolar och en bastu. Några behandlingar testade vi inte då vi ville maximera tiden med varandra.

På kvällen åt vi tvårätters middag, fick bara med bilden på förrätten där jag valde sötpotatis.På morgonen tog vi för oss av en väl tilltagen frukostbuffe.

Efter frukosten tog vi bilen till våra gamla hoods för en nostalgipromenad, nöjd tog jag sedan tåget hem och jag kan verkligen rekommendera Mossbylund....4 kommentarer:

  1. Åå så himla härligt med spa och mysigt med kvalitetstid!�� Det behövs ibland��och maten ser jättegod ut ��så bra att du har haft en fin helg, och hoppas du även har fått en bra start på denna veckan! Kram ��

    SvaraRadera
  2. Åh va mysigt och va maten ser god ut!!!
    Blir avis faktiskt ;) Jag behöver få koppla av på SPA... ;)

    Kram kram

    SvaraRadera