tisdag 31 mars 2015

Viktnedgång och motiverad till tusen!

Nu har mannen och jag gått i mål! 9 dagar av fokus, fokus på att lyckas med att följa Forevers nya livsstilsprogram till punkt och pricka.

Jag har aldrig i hela mitt liv provat någon diet. Har inte heller haft motivationen att göra det då jag tycker att de flesta dieter fokuserar på fel saker. För mig finns det endast ett sätt att få ner i vikt, det är att träna och äta hälsosamt.

Det finns inga genvägar!!!

Vad jag har saknat är vägledning, att någon enkelt och konkret berättar för mig hur jag ska gå tillväga. C9 var/är precis vad jag har letat efter!

C9 är en kickstart inför en hälsosam livsstilsförändring. Under 9 dagar följer du ett schema till punkt och pricka. Du får i dig nödvändiga vitaminer, mineraler, fibrer och protein. Du äter under de 9 dagarna hur mycket du vill från den så kallade Fria Listan som består av massor med frukt och grönsaker. Du utför lättare motion och får tips om måltider som innehåller ett bra kaloriintag.

Under dessa 9 dagarna gick jag ner 3kg, minskade med 4cm i midjan och 5cm runt höfterna. Jag känner mig pigg och framförallt oerhört motiverad och inspirerad att fortsätta med en hälsosammare kost.

Min man som gjorde detta samtidigt har gått ner 4kg och hans största vinst är sömnen. Han har inte haft huvudvärk som han brukar och sover såå mycket bättre.

Motivationen är på topp och jag tänker fortsätta med nästa steg i programmet nämligen F.I.T 1. Jag inser att det tar tid att skapa nya vanor och jag vill inte förstöra de goda resultat jag uppnått.

Så nu kör jag 30 dagar med ett superenkelt program att följa!

Är du nyfiken på att läsa mer om Forevers hälsoprogram gå in här och läs mer....
http://www.foreverliving.se/fit

Vill du beställa ditt egna nya livsstilspaket gå in i min webshop eller maila så hjälper jag dig!

Webshop

Kom ihåg att du har 90 dagars nöjd kundgaranti! Så vad har du att förlora???
1 kommentar:

  1. Det var inga dåliga resultat! Grattis!
    Bra mat och träning är som du säger viktigast...
    Jag har en helt annan syn på mat sen jag skaffade en pt, även om det ibland tar emot att äta så mycket mer än vad jag gjorde innan... Men det ger resultat!

    Kram Sandra

    SvaraRadera