söndag 18 januari 2015

IBS....

Hälsa kommer inifrån, kan låta klyschigt men visst är det så.
Både den fysiska och den psykiska.

Fick se den här länken,http://bodyandplate.se/ibs-sa-blev-matilda-hjalpt-mot-sin-ibs/, på FB idag och jag blir så glad när produkterna jag säljer hjälper människor till välmående. Nu var det inte jag som sålde just till den här personen utan en Forever kollega till mig men det spelar ingen roll det viktiga är att vi säljer kvalitetsprodukter inom hälsa och friskvård som har god effekt.

Jag har själv druckit Aloe Vera drycken i 5 år. För mig är den lika självklar som kaffe är för andra. Jag har aldrig haft några bekymmer med magen eller med resten av kroppen. Men jag ser aloe veran som en investering i min hälsa. Jag vet att den gör gott och 70% av vårt immunförsvar sitter trots allt i magen.

Hur mycket man dricker av aloe veran varierar från person till person. Den rekommenderade dosen är upp till 1dl/dag. Själv dricker jag cirka 40-60 ml. En dunk innehåller 1 liter färskpressad ekologiskt odlad Aloe Vera. Dricker du som jag 40-60 ml/dag varar den ungefär 1 månad. Det innebär 290:- per månad dvs cirka 10:- om dagen. En del kan tycka det är dyrt medan jag tycker det är fantastiskt billigt. 10:- om dagen för ditt välmående det måste det väl ändå vara värt? Vill man inte betala fullpris kan man ju alltid skaffa eget kundnummer och köpa sina egna produkter till rabatterat pris.

Nyfiken på att läsa mer om Aloe Vera drycken, kika in här...
Aloe Vera Gel

 
 
Aloe Vera drycken finns i tre goda smaker. Min favorit är Aloe Berry Nectar som ni ser på bilden. Den är smaksatt med tranbär och äpple vilket gör den lite sötare, riktigt god!! 

3 kommentarer:

 1. Nä 10 kr är väl inte så mycket för en investering :-)

  Här är det KAFFE kaffe kaffe idag.. spenderade13 tim i ishallen igår på hockeycup! idag är jag helt slut!

  Kramar Sandra

  SvaraRadera
 2. Ska tipsa min mamma. Hon har levt med ibs i många många år.
  Tack :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gör det! Det kan alltid vara värt att prova!! :) Ha en härlig alla hjärtans dag och tack för titten!

   Radera