söndag 19 oktober 2014

Vitaminer för barn

Dagens inlägg får bli ett produkt tips från min barn!

Våra tre godingar är verkligen inga storätare.
Stora tjejen som närmar sig 10 har gått från pet till så gott som allätare, det är skönt.
C vår mellersta har sina favoriter, tacos, tomatsoppa och hemmagjord pizza. Älskar broccoli och små gröna ärtor annars är hon väldigt skeptisk. Lilleman tycker absolut INTE om kyckling och just nu tror han att allt är kyckling som ser ut som kött. Han har nog en vegetarisk fas med mycket yoghurt.

Jag har aldrig bekymrat mig så värst om maten, jag tror att det ordnar upp sig ju äldre de blir. Har hört att jag själv hade en makaronfas när jag var liten.
Mor- och farföräldrar har dock varit mer bekymrade. Får de verkligen i sig all näring? Tror jag nog, svarade vi. Men en dag kom mormor hem med vitamin nallar från hälsokosten, bara för att vara på den säkra sidan.

Vitamin tabletterna var uppskattade och när Forever lanserade sina Kids fick barnen bli försökskaniner och betyget blev SUPERGODA!

Forever kids multivitamin innehåller 11 viktiga mineraler samt järn och zink. Goda tuggtabletter med smak av vindruvor och persika.

Klicka HÄR för att läsa mer.


4 kommentarer:

 1. Våra barn måste äta tillskott då de nästan ingen mat äter. Många föräldrar tycker att deras barn äter dåligt men i jämförelse med våra äter deras som hästar. Så svårt det är det här. Det hjälper ju inget vad man säger eller gör. Vi har verkligen provat allt. Man blir speciallist i uppfinningsrikedom. De kan ju inte sätta sig in i vad det innebär när de får höra - du växer inte som du ska. Ja ja. Kommer tid kommer råd, som det heter. Men hur som helst skulle jag säga att de där tabletterna är nog godare och bättre än de tuggtabletter vi köper på apoteket.

  Ha det bra i veckan!! :)

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det där med maten är verkligen superkänsligt. Ett laddat ämne på hemmafronten, för man vet hur viktigt det är att de äter och gärna en balanserad och varierad kost. C stannade också i växten ett tag men tack och lov har det börjat ordna upp sig.
   Kram

   Radera
 2. Japp den tiden kommer jag ihåg när killarna bara satt o petade i maten, det har ändrats om jag säger så.......nu finns det nästan inget stopp. Kramisar Tina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan tänka mig att det blir så ju större de blir!
   Tack för titten!

   Radera