söndag 18 mars 2018

Multivitamin för små...

kräsna barn.

Jag vet inte hur det är med era barn men mina är otroligt varierande i kostintaget. Vissa dagar älskar de grönsaker och frukt, andra dagar går det inte alls....

Min minsting hade ena dagen tomatfest för att andra dagen säga att han inte längre tycker om tomater. Likaså min mellersta, hon älskar ärtor och sen helt plötsligt inte!

Vi försöker äta varierat och hemlagat i vår familj, grönsaker, frukt och som jag nämnt tidigare har jag en man som älskar att laga mat.

Har också märkt att hos mina barn beror det lite på vilken ålder man är i om man tycker om att äta eller inte. Ibland har man nästan inte tid att äta, ibland är det nästan inget som faller i smaken och ibland funkar allt.

Sedan barnen var 4 år har de fått en multivitamin om dagen. Tycker det är toppen då vet jag att de får i sig åtminstonde en del vitaminer och mineraler. Dom älskar Forevers Kids tabletter, en tuggtablett som smakar gott och full av nyttigheter.  Här kan du läsa mer.... KIDS


14 kommentarer:

 1. Precis samma med mina barn..ena dagen älskar dom grönsaker sedan ena dagen så är det det äckligaste som finns

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja inte lätt att hänga med i svängarna!

   Radera
 2. Åhh vad intressant! Jag funderar mycket på hur jag ska kunna uppfostra mina barn till att äta och tycka om grönsaker och sådär. Tror det är viktigt att man som förälder äter samma saker men vad vet jag, jag har inga barn :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi försöker också att vi alla äter samma mat och försöker inte kommentera så mycket men ibland är det såå svårt! Tror att de går igenom olika perioder och att alla barn är otroligt olika! Min äldsta som är 13 år nu äter det mesta nu!

   Radera
 3. Tänk om det fanns såna tabletter när man själv var barn. :) Hatar att svälja tabletter. Så sånt som går att tugga/äta är ju toppen. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har också svårt att svälja tabletter men vi är ju olika! Kommer ihåg att jag fick dricka Blutsaft när jag var liten, det var ingen höjdare ;)

   Radera
 4. Svar
  1. Tack och tack för att du tittade in på min blogg!

   Radera
 5. Jag har också gett mina barn extra vitaminer.. Det behövs..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag tror det med! Tack för titten och kommentaren :)

   Radera
 6. Mina barn är likadana så tack för tipset :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror många känner igen sig och det är skönt att höra att det kan vara likadant hos andra! Tack för att du tittade in hos mig!

   Radera
 7. Det där är säkert toppenbra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Barnen gillar dom och någon nytta tror jag dom gör! Tack för titten!

   Radera