tisdag 18 november 2014

Torra händer och sprickor...

Ve och fasa vad ont det kan göra!

Minns mannen på hälsomässan som köpte två paket aloe lip för sina fingertoppar. Han arbetade som snickare och tyckte att dom små lipen var behändiga att ha i jackfickan.

Själva använder vi Propolis krämen, en fet kräm som innehåller aloe Vera och Propolis. Min minsting är uppvuxen på Propolis. Jag tyckte den var toppen på en liten barnrumpa. Idag smörjer jag barnens kinder som skydd mot den kyliga vinden. Eftersom krämen inte innehåller något uttorkande vatten fungerar den utmärkt i ansiktet. Toppen för den som åker skidor eller vistas mycket ute i kyla.
Min mamma tycker att Propolis krämen är den bästa nagelbandskrämen. Det orangea bandet runt tuben påminner om att den kan testas på all torr hud!!

Toppen när en kräm kan få många användningsområden!

Klicka på länken och läs mer!
Propolis kräm

Tänk på att du har fantastiska 90 dagar på dig att prova krämen! Inte nöjd får du pengarna tillbaka!


8 kommentarer:

 1. Jag har provat aloe vera-produkter tidigare och varit nöjd. Vad kostar den du skriver om här?

  SvaraRadera
 2. Vad roligt Sanna att du varit nöjd med de aloe Vera produkter du provat. Propolis krämen kostar 254:- och gratis frakt såklart!
  Tack för din påhälsning hos mig!

  SvaraRadera
 3. Gillar de där aloe-vera produkterna!
  Har några hemma.
  Bland annat gelen, som funkar så himla bra på t.e.x. getingstick och brännsår!
  Kanonprodukter!
  Kram!
  /Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så roligt att man hör så mycket gott om våra aloe vera produkter! Toppen och tack för att du kikade in hos mig!

   Radera
 4. You got me!! Jag fastnade för cremen i ansiktet... måste vara bra när det regnar och blåser sidleds ;-) speciellt till lille N på förskolan
  + lite annat åkte med
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 5. Hahaha underbart, var det du!!! :) Den beställningen satt långt inne ;) Skoja bara men vad full i skratt jag blev när jag läste din kommentar och förstod att det va du!!! Ska bli otroligt roligt att leverera till dig och träffa dig in person!!!! Kram och tack för beställningen!

  SvaraRadera
 6. Jag har både propolisen eller Jenka cremen som jag kallar den och gelen hemma. De har blivit ett måste sedan äldsta sonen var liten kille.

  Kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jenka krämen är Heat lotion kan jag tänka mig? Den doftar verkligen som jenka. Vad roligt att ni haft glädje av produkterna! Tack för att du lämnade en kommentar hos mig!

   Radera