tisdag 4 november 2014

Aluminiumfri deodorant

som inte ger fläckar på kläderna, som har en fräsch doft och som passar både honom och henne.
En hen deodorant helt enkelt!

Min man använder en hel del av Forevers produkter, deodorant tillsammans med Aloe Vera Gel är hans stora favoriter. Det är dom produkter som han faktiskt plockar till sig själv ur min garderobsbutik. Annars hojtar han mest.... Schampoot är slut finns det mer? eller nu är tvålen slut kan du hämta?

Ni förstår garderobsbutiken är liksom min. My precious!! Den är lite off limit. Anledningen är att jag måste ha koll på vilka produkter jag har hemma, vilka produkter vi använder själva, lite ordning och reda helt enkelt.

Nu är det så att deodoranten är slut! Ja inte helt slut men i min lilla butik är det tomt. Idag fick jag åka och låna produkter av en kollega för att kunna leverera till en kund som beställde i morse. 1 Aloe Vera Gel, 3 Forever Bright och 4 Aloe Lip. Det fixar jag, svarade jag och grunnade tyst för mig själv på hur jag får till snabbaste leverans. Då är det toppen med fina kollegor som gärna hjälper till.

Nu måste jag filura på en ny beställning. Får nog lägga på ett kol så jag hinner få hem en deodorant till maken innan den andra tar slut. Å andra sidan är den som de flesta andra produkter oerhört dryg det är bra!

Använder du en deodorant med aluminium?


Vill du beställa? Gratis frakt inom Sverige och givetvis 90 dagars nöjdkundgaranti!

2 kommentarer:

 1. Jag köpte en deo från Urtekram, luktade nada men jag blev inte så förtjust i den, inte för att den inte luktade utan ja jag vet inte riktigt .. Så sluta läs här nu ;-) för jag har nu en aluminium deo!! Och du tycker jag ska byta eller hur ;-)

  Kram och trevlig helg
  Sandra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hmm nädå absolut inte! Jag erbjuder iallafall 90 dagars nöjd kundgaranti... ;)

   Men nästa gång du ska köpa en tänk på mig ;)
   Ha en toppenhelg!

   Radera