tisdag 21 oktober 2014

Stel och öm

Jodå det känns att musklerna, speciellt de obefintliga, fick sig en rejäl genomkörare igår.
Kan säga att jag liksom känt under dagens gång hur träningsvärken kommit smygande. Men det känns sådär gött ont på nå't sätt.

Snart blir det motion igen. C ska till stallet och eftersom hon inte ridit så länge får jag vackert trava bredvid. C brukar först klappa om hästen, sedan mig med de uppmuntrande orden det är bra med motion mamma! Jag tycker det är jätteroligt att hon vill rida, själv hängde jag också i stallet under en period. Fast i ärlighetens namn är jag inte lika förtjust i hästar längre och tycker det känns lite läskigt att C en dag ska rida själv. Måste vara åldern! C däremot är stursk och tycker att det går lite långsamt och vill väldigt gärna rida själv.

På tal om hästar kan jag berätta att linimentet som jag berättade om i mitt förra inlägg passar alldeles utmärkt till dessa fyrbenta djur. Så har du hästar hemma kan du använda linimentet både till dig själv, resten av familjen och hästarna, toppen!!

Du har väl inte missat veckans super erbjudande??

Kika här......

Veckans erbjudande

Bilden är tagen av Lindqvist photography, min bror!


2 kommentarer:

 1. Vilken häftig bild han fick till där, din brorsa! Helt suverän!

  Jag har till alldeles nyligen också sprungit bredvid när Veras häst har travat. Men nu rider hon själv! Hoppar små hinder med. Lite läskigt ät det ju med de här stora djuren och små barn men jag tycker ändå det är ett väldigt bra intresse med ridning och hästar.

  Din kommentar hos mig i går var så härlig, läste högt för mannen!

  Ha en skön kväll vännen!

  SvaraRadera
 2. Njae hästar har aldrig varit för mig!
  Jag fick prova heat lotion av en arbetskamrat förra veckan, värmde gott och jag luktade Jenka hela dagen ;-)
  Kram Sandra

  SvaraRadera