fredag 28 juni 2013

Helgäventyr...

Meditation, promenader och föreläsningar ska jag ägna mig åt i helgen!
 
bilden är tagen från www.triangleintegrativepsychiatry.com 

Vi har Summercamp inom vårt Forever team och det ska bli oerhört trevligt!

Med anteckningsbok och penna i högsta hugg tar jag imorgon husvagnen till Rigortorpet.
 
Mannen får rodda familjelivet och jag får en massa input,
ibland får jag lite dåligt samvete att jag är iväg på så mycket.
 
Tur jag har en uppmuntrande man som lyckligtvis också har ett intresse som tar med honom ut från husets fyra väggar.
 
Snarare skulle vi behöva komma mer ut tillsammans,
bara han och jag.
 
Det är inte så lätt med släkten på annat håll,
men med lite vilja och planering skulle det säkerligen gå det med!
 
Får nog bli höstens projekt,
en weekend han och jag det låter trevligt!
 
Önskar er en riktigt härlig helg så återkommer jag på söndag!
 
 
 
 

5 kommentarer:

 1. Detsamma.
  Rigortorpet. Minnen. Mina barn var med i orienteringsklubben för många år sedan. Då fick vi som föräldrar ta en en karta i handen och lufsa runt. Av någon outgrundlig anledning hittade vi alltid tillbaka till utgångspunkten och kunde forsätta som om vi visste vad vi gjort. Kul var det iaf. Ha det det skönt.

  SvaraRadera
 2. Hoppas du har en härlig helg, med massor av input och skön avkoppling med promenader och meditation. För mig kan en promenad vara meditation också. Det är så enkelt att låta tankarna vandra i takt med stegen man tar. Bara låta det passera i hjärnan, väldigt nyttigt tycker jag.

  Hoppas ni får till en helg på tumanhand, det är hälsosamt både för er och för barnen. Men jag förstår att det kan vara tufft när släkten finns i andra delar av landet. Men visst är det så att du har någon släkting på Österlen? Varför inte kombinera en visit där med en natt för bara dig och din man på Ystads Saltsjöbad ... jag vet, det är inte billigt när man tittar på ordinarie pris men ibland dyker det upp riktigt bra paketerbjudande och då kan man slå till:)
  Till och med vi, som bor så nära, har varit där. Det kändes oerhört lyxigt att skämma bort sig själv lite och så skönt att slippa åka alldeles för långt bara för en natt.

  Ha det gott!
  Kram Suz

  PS. Sist jag kollade hos min leverantör var jumboversionen slut av den röda Never, never ... anteckningsboken. Men den finns i två mindre varianter till lite lägre pris. Kan det vara något som är intressant? Vi hörs!

  SvaraRadera
 3. Knappt jag vågar säga det men vi har inte varit iväg över natten en enda gång sedan Vera kom för snart sex år sedan!!! Har faktiskt inte velat heller men nu kan jag tänka tanken och känna att det kunde vara skönt. Tror det kan bero på att vi fick barn så sent och därför har hunnit med så mycket med varandra innan barnen kom...

  Behöver inte önska dig en skön helg för det har du säkert.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Vi har aldrig sovit borta bara han och jag. När vi träffades var äldsta barnet fem år och sedan rullade det på men nu är yngsta åtta år. Vi har iaf aldrig sovit borta bara vi på de sista 12 åren. Ja ja en vacker dag kanske det sker.

  Hoppas helgen blir toppen!!

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 5. Hoppas du har haft en inspirerande helg :) ibland är det skönt att ha olika intressen men visst vill man bort på tu man hand också! Vi har mest åkt iväg med vänner "på tu man hand" och lämnat barnen hemma! Kanske dags att åka själva snart ;-)

  Kramar Sandra

  SvaraRadera