söndag 5 oktober 2014

Läppglans

blev kvällens stora vinnare!
Serumet kom in som god tvåa tillsammans med MSM.

7 glada tjejer varav tre vågade sig på ansiktsmask och härliga hudvårdsprodukter.
De andra nöjde sig med att frossa bland alla fina makeup produkter.
De glittrade när de lämnade värdinnan.

Värdinnan själv skrattade gott åt den uppstramande ansiktsmasken, den är verkligen något utöver det vanliga. Mask powder, ett underbart rosa puder som blandas med Aloe Activator. Pensla ut över ansiktet och sedan gäller det att öva på sitt pokerface och inte drabbas av klaustrofobi. Det blir rejält stelt, att le eller prata är nästan omöjligt. Känslan efteråt är underbar! Huden blir len och mjuk.

Tre av 7 beställde läppglanset, Luscious lip colour och det lustiga var att alla beställde samma färg nämligen orange. Min favorit är Party purple, härligt lila. Läppglanset både doftar gott och har ett härligt glitter. Inte nog med det den har även en liten spegel och inbyggd lampa. Ni må tro jag skrattade gott första gången jag såg lampan men herregud det är hur fiffigt som helst!

Jag är jättenöjda med kvällen, älskar att träffa nya människor och även gamla bekanta. Kvällen avslutades sedan hemma hos min handledare/mentor/gode vän. Vi fick lära oss goalmapping, ett sätt att sätta mål där du förenar både skrift och bilder. Har omdefinierat mitt mål och satt det på pränt, bilderna var desto svårare men detta är en helt annan historia så det tar vi i ett annat inlägg...

Sonya Nourishing serum
Lucious lip colour2 kommentarer:

  1. MSM är något jag använder flitigt. Kram.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh vad roligt att höra att du använder produkterna jag säljer! MSM är en klar favorit hos mig när jag masserar!

      Radera